Монолог янгола

Кузьмук Татьяна
Що є у ній такого, чого не маю я?
Чи може помилилась й ти – доля не моя?
Чи має вона крила, що в мене за спиною?
Та ні ж, вона є простою людиною!
Чи може вона танцювати з хмарками?
Знаєш, вона ж постаріє з роками!
Чи може вона носить білі одежі?
Ачи за тобою прямо з неба стежить?
Чи може від горя-біди вберегти?
У теплі краї якісь віднести?
Є одна відповідь на ці питання –
В нього до неї ЗВИЧАЙНЕ кохання!
19.09.08