все -таки

Твоя Любимая Фобия
Все - таки ...


полюбляють люди повертатись в німе минуле ,корпатись у вузлах майбутнього і щось з посмішкою


контурами зморшок


активно уявляти .


Ох як полюбляють фантасмагорії !!!


тільки б не золотеньку правду і мозолисті реалії


якесь естетичне збочення : )


та ще й ти в довжелезній черзі за "американською мрією" і крихтами недоїдків пам'яті


Схід сміється .


Захід


не «тут» .


Ззаду або ж попереду . Ніяк не піймає золоту нитку середини...