Чорнi леза дахiв

Олесь Уляненко
Київ,
    То Гарлем,
Що розтоплює
В синій воді
Топлене сонце моїх
І твоїх проречень….
Я дивлюсь
На
Чорні леза дахів,
І будинки речуть,
Що вони живуть для
Убивств…
 1989