А за вiкном все нiч та злива...

Кузьмук Татьяна
А за вікном все ніч та злива,
Як в мене в серці й на душі.
Вночі вона така вразлива,
Що її ранять і дощі.
Вони – вода, та б’ють так сильно,
І не сховати мені сліз.
І я вдивляюсь в вікна пильно,
Та бачу лише тіні скрізь.
Я не байдужа, й ти це знаєш.
Моя рука в твоїй руці.
Чому ж тоді не довіряєш?
Повір, не брешуть очі ці.
19.02.10