На край свiту я пiду з тобою

Кузьмук Татьяна
Чому мені не довіряєш?
Я кажу тільки правду, й ти це знаєш!
Облиш невіру, я благаю!
Ти ж знаєш, я лише тебе кохаю!
По світі ти поневірявся,
Та в моїм серці ти навік зостався.
То ж я прохаю – будь зі мною!
І на край світу я піду з тобою.
15.12.09