Руслану

Валентина Жердева
Є могутній літак "Руслан".
Мій онук на ім`я Руслан.
Виростай кареокий здоровим,
Сильним, гарним, завжди бадьорим.
Будь усміхненим до людей,
Не цурайся нових ідей.
Я бажаю тобі багатства:
Світлих задумів, друзів братство.
Силу з розумом використай,
Корні роду свого пам`ятай.
Запускай в синє небо змії,
Хай несуть твої мрії-надії!
Їх ніколи не зупиняй,
Рук до праці завжди прикладай.
Гордим будь за своє творіння-
Що посієш, таке й насіння.
Схочеш успіх - плекай бадьорість.
Все хай буде тобі на користь!