Нiч у зимовому лiсi

Михаил Коломиец
Морозна ніч мені розкаже
Про нескінченну неба синь,
Дорогу крізь зірок покаже -
Одну з величніших святинь.
Сріблястий іній перетворить
Дерева в привидів сумних -
Безкрайня тиша заговорить
І з неба спуститься до них.
Величність тиші предковічна
Лише в таку зимову ніч, -
І навіть вітер еротично
Не треться гіллям пліч о пліч.

10.01.2006