IS A PITY

Абдуллах Уахби
       КАК ЖАЛЬ.....

 Как мне жаль ,что тебя знал
 Как мне жаль ,что тебе обнимал
 Как мне жаль сколько время потерял
 Не любви несчастия  . как жаль   
 Не жизнь не смерть ,как я усталь 
 Если я знал .что ты такая ,я от казал
 Если я знал ,как ты мне достала
 Как я хочу уйти далеко что ты не знала
 Как хочу бежать ,от тебя и от скандал
 Как я хочу быть счастлива .но как ?

       IS A PITY.....

 As it is a pity to me that you knew
 As it is a pity to me that to you embraced
 As it is a pity to me how many time has lost
 Not love of misfortune. As it is a pity   
 Dont Life dont death, how I m tiride
 If I knew.that you such, I refused
 If I knew, how you to me have got
 As I wish to leave far that you did not know
 As I wish to run, from you and from scandal
 How I wish to be happy.но as?

     JE REGRETTE.....

 Comme je regrette que te connaissait
 Comme je regrette quе je t embrassait
 Comme je regrette combien de temps a perdu
 Pas d'amour pas de bonheur. Comme je regrette   
 Pas de vie pas de mort, comme je suis fatigue   
 Si je connaissais.que tu es  telle, j ai refuse
 Si tu connaissais, comment tu ; j'as pris
 Comme je veux partir loin que tu ne connaissais pas
 Comme je veux courir, de toi et du scandale
 Comment je veux ;tre heureux.mais comment ?