***

Алина Иващенко
Чому життя таке безглузде?
Чому ніде нема тепла?
Чому так хочеться втонути,
Щоб обняла мене пітьма?
Чому серденько так літає?
Чому так б'ється у грудях?
Чому душа моя гуляє
І живе лиш у страхах!
Чому торкнутися боюся
Кохання жар,я увісні?
Чому так пристрасно молюся?..
Чому всі дні такі сумні?
Чому всіх ображати можу?
Чому сама я не своя?
Чому себе виню я завжди?
Чому спокою я не знаю?
Чому лише кричу:"зажди"...?
Чому всього цього не знаю?ЧОМУ?ЧОМУ?ЧОМУ?...