Севдым сени

Рустем Али Бекиров
Сени севип таптым мен,
Сени корюп таминлендим джаным,
Сени алып къачарым мен,
Севдым сени, сени меним султаным.

Сен меним балымсын,
Сен меним иджадымсын,
Сен меним кунешчигим,
Тек сени севдым алтыным.