Экотехника, - браво! укр. язык

Пётр Лавренчук
Хто придумав дивну цю экомашину,-
Мабуть дуже сильно любив Природу,
Він захищав нас, від парів бензину-
Добру справу робить для народу!

Екотехніка- альтрнатива байдужості,-
А,як на це погляне "бензиновий рай"!?-
Чи дасть він дорогу людській мудрості?-
Хочеш дізнатися!?- у сильних світу запитай.

Людський мозок, нас захистить від жадібності,-
Наше здоров"я,та майбутнє планети Земля,
Єкотехіка стане в пригоді, та додасть радості-
І чистим повітрям, буде дихати людська сім"я!

ФОТОГРАФИЯ ИЗ ИНТЕРНЕТ