Стратегiя

Фиолетта
Знала,  наступом  тебе  не  взяти,
тоді  облогою  спробувала,
голодом,  спрагою,  мучила,
думками  про  себе  навроченими,
чекала,  як  погоди  на  Мокія,
що  ти  скажеш:"  Я  переможений,"
порадуєш  мене  білим  прапором,
а  потім  мене  пораниш,
нишком  перейдеш  у  свій  наступ,
хвилинно  собі  замріялась  і  не  помітила-
в  табір  мій  заслана  розвідниця,
стратегія  моя  розсекречена,
а  та  підступниця  Ніжністю  звалася,
Союзниця  твоя,  знала,
що  мала  зі  мною  робити-
поїла  мене  медами,
зіллям  обкурювала,
і  я,  приспана,  у  сні  говорила,
що  не  можу  тебе  втратити,
бо  без  тебе  не  зможу  жити,
і  ти  мене  легко  приборкаєш,
як  тільки  почнеш  любити.