Линда - Я украду

Тимофей Аксёнов
Пий мене,
Пий ти безсумно!
Гладь мене,
Тільки нечутно.
Повернуся я,
Мов скрізь небеса.
Так просто…

Пий мене,
Бачу, ти хочеш!
Гладь і плач:
Знаю, що зможеш!
І все знов і знов,
Мовби як любов,
Можливо…

     Я украду
     Тихо та швидко.
     Хочу тебе,
     Спілу, як вишню.
     Я украду
     Раптом, негайно.
     Твоя любов –
     Начебто кров.

Не стримать
Ні кілометра.
Обігнать
Зможу я вітер.
Повернуся я,
Мов скрізь небеса.
Так просто…

     Я украду
     Тихо та швидко.
     Хочу тебе,
     Спілу, як вишню.
     Я украду
     Раптом, негайно.
     Твоя любов –
     Начебто кров.