Особисте

Лариса Рындова
               
Не можу я ні дихати ,ні жити
Без тебе поруч на святій землі.
Не знала я ,що вмію так любити.
Не уявляла навіть у ві сні.

Чомусь любов ховала я від тебе.
Ховала почуття.Та так сумлінно.
І ось  перед Іконою Любові
Подружня зрада  впала на коліна.

Закреслити, пробачити ,забути!!!
Та хіба серцю своєму накажеш?
Щасливими могли  з тобою бути.
„ Я тільки твій  ”мені уже не скажеш...





фото  иконы Владимирской из интернета