До тебе вже придумали коло постр л. О. Жеглов й

Инна Ветермимолета
До тебе вже придумали коло і постріл.
усе найголовніше хоче ховатись,
і лягати під розділ!
Вже вкотре з неба на рушницю
не вчасно плюємо в облиичя
за нас тримаються вже ті,
хто стиснув руки біля горла
по різні сторони поля бою
та в підземеллі усі поряд
питаеш?-питай! Не знаеш?!-не знай.
та чого ж він так пізно?
-зривався поїзд з колії...
вже давно норма!-рана у солі
притрумуйся центра! Тримайся уколі!
Встигати-...не встигним

Хоч, поживем поза...

3 вересня 2010 р.