ЩЕМ

Фиолетта
В  скроню  біль
Більярдною  кулею
Єлеєм  як  кров"ю  стікає 
Тікає  з-під  ніг  земля
В  ля-мінорі
Зорі  звучать
ОргАнами 
Нами  спустошене 
Розпорошене 
Просиш  -  прощаю
Чаю 
Заварю  тобі
Бідкаюсь
Цукру  нема
Мабуть  піду  купити
Пити  гірке  несила
Лила  смуток  в  горня
Згорнулось  в  клубок  кошеня
Нявкало  щось 
А  я
Пішла  і  мене  нема
Мабуть  переплутала    час
Частоколом  провулки  мічені
Лічені  дні
Скалічені  почуття
Чути  відлуння  кроків
Років,  а  може  століть
Літо,  а  Всесвіт  затих
Тих  минулих 
Полинялих  на  сонці  зим
Зимно  мені
Ні,  я  не  вернусь  туди
Дичиться  ніч  з  дощем
Щем...