Х о м i

Василь Роман 2
 

павуки після сексу готуються вмерти -
не ми!
нам би ще! Намби щезнуть в крутій круговерті
зими!
а терміти не люблять солодкого плоду
карамболів – не віриш? - розріж!
ти не пробував зірку на смак ні на йоту -
мовчиш?
свіжо вижИтим соком між жорнами часу
ржавій
золотим павуком світ вдивляється ласо
як Вій