Загуло

Фиолетта
Астральні збіги
Чужі інтриги
Міланські шопінги
І шкідливі допінги
Це було
Загуло
Ми стерті
До смерті
Астральними збігами
Чужими інтригами
Базарами
Карами
Нас вже нема
Ти один, я одна
Дарма
Кликати
Клікати
Я не в он лАйні
Запахом лайму
Тобі нагадається
Те, що було
Загуло
Як НЛО.