Люблю тебе, моя земля

Лариса Довбета
Люблю тебе, мiй рiдний край,
Люблю свою родину.
Весняний, чистий водограй,
Чарiвну Україну.

Люблю тебе, моя земля,
Поля твої широкi.
І пiсню нiжну солов'я,
І рiки бистрi та глибокi.

Люблю тебе, моє село,
Сади i луки в цвiтi.
І щастя, що колись було,
І юнi роки, мої дiти.

Мiй рiдний край, радiю я,
Що довелось менi пізнати,
Красу твою, моя земля,
Квiтуча моя мати.