Зробити щось

Свет Дунина
 У мене є багато думок,
Та жодна з них мене не врятує.
До божевілля ближче на крок,
Безсоння на порозі вартує.
Куди мене несе часу плин,
Не завжди все складається  вірно
У мене так багато хвилин,
Та раптом забарюсь i не встигну

Зробити щось

Найважливіше
Бути добрішим
Принаймні до тих, хто з тобою поряд…
Мені чи не знати,
Як врятувати
Може один тільки теплий погляд…
Кувати залізо,
Поки не пізно
Стільки всього ще зробити треба…
Всміхнену вдачу
Знаю, побачу,
Якщо знайду вірний шлях для себе…

У мене є багато ідей,
 Та жодна з них не дасть мені спокій,
Бо кожну ніч та кожен мій день
Вони – моя мета і морока.
Життя подарувало аванс,
Такий для мене вкрай необхідний.
У мене є невтрачений  шанс,
Тепер я майже знаю, що встигну

Зробити щось


Автор фото-makarenkov
 http://www.photodan.org/img9520.htm