Матуля

Елена Володько
Матулина сэрца бьецца у грудзи,
Матулина сэрца жыве на Зямли.
Кали мы и дома,кали и у пуци,
Не кине николи - разам будзе исци.

Няхай и не побач,а у думках,у душы...
За матчыну роспач ты дзякуй скажы!
За тыя маршчыны на твары,
Не па гадах што узышли.

За матчыны страты,за мары,
Якия з дзицями прайшли.
Матчына сэрца бьецца у грудзи,
Згубила спакой,ей не спицца у начы:

- Матуля, мне дрэнна! Прыйдзи!
- Сэрца дзицяци?! - Трэба исци...