Не на все... Хокку

Фиолетта
Погляд  в  небо
Чиста  голубінь
Земля  для  грішних
***


Лист  з  деревом
Душа  із  тілом  не  все
Лиш  земля  сама
***


Стовбур  угору
Коріння    під  землею 
Душа  у  вічність



В  зеленому  суть
Вмирання    листя  світу
Сама  смерть  біла
***



Свобода  й  легкість
Волошкове  диво  пий
Вино  ж  червоне
***



Ірисів    фіолети  відцвітуть
Народять  мудрість 
А  печаль  не  відцвіте



Ілюстрація фото автора