Перла

Джон Бизок
Як ранок росами гуляє ,
Як вітер трави обіймає ,
Як ніжно віти колихають ,
Так щиро я люблю тебе !

Моя прекрасна пташка в полі ,
Моя берізка навесні ,
Моя найкраща зірка волі ,
Та недосяжна перла ти !