Майбуття

Джон Бизок
Як же я люблю тебе янголице ,
Моя ти радосте -  єдина надіє !
Без тебе напевне  , я жити не схочу ,
Писати й творити довіку не зможу !

Моя ти веселко , безцінная крице ,
Без тебе наврядчи плекатиму світ ,
Бо буде блукати , снувати , гуляти ,
Моя божевільна думка крайсвіт !

Чарівні слова все промовить не можу ,
Бо прірви долі чатують на нас ,
Таж шлях життевий пройти ще потрібно,
Здолати безліч мирських барикад !