Свято весни

Джон Бизок
У цей прекрасний день натхнення,
У день жіночності й весни,
Просити маєм ми прощення,
За наші пустощі дурні,
Та дяку висловить ми маєм,
За те тепло ваших сердець,
За ті всі погляди з докором,
За ту всю поміч безкорисну,
Ми маєм зірки вам дістать,
Та перли з дна всіх океанів ,
Лиш за одну вашу усмішку,
Ми мусим серце вам віддать,
Нехай у вас на свято буде,
Усе, що можна тільки загадать!