Мое кохання там, де ти...

Любовь Иванова 2
Моє кохання вітром в чистім полі,
Промінням сонця кожен  час і мить,
У небі птахом... ген, на видноколі,
До тебе в спеку і мороз летить.

Крізь буревій, дощі і подих спеки,
Через негоду, понад гладдю плес.
В польоті гордім почуття-лелеки,
Сховалась мабуть  таїна небес.

З тобою поряд в ритмі серце б"ється,
Любовь - потік, що ллється через край.
Відлунням ніжно щастя озоветься,
Побіля тебя  серця мого рай.