***

Ирина Украинец
Принижений він може встати,
ти памятай за все в житті
бува росплата.

Загублений може знайтися,
ти не губи,бо може підвестися.


Ти можеш загубити гроші
вони колись знайдуться,
та як загубиш совість
тобі вже не вернуться.

Ти можеш загубити книжку
нічого в тім страшного,
та як загубиш Бога
немае гірш нічого!