Життя йде

Ирина Украинец
Життя йде, я не роблю висновків,
що не можна жити колишнім принципом.

Життя йде підіймае колише нас,
якщо хочеш залиш мене.

Життя йде люди спішать кудись
я не знаю навіщо це!

Життя йде,захоплюе
зроби висновок прошу я!!!!