Posveta Igalu

Артём Матюхин
Kladionica zdravstvenog blaga
Ovo mesto je bilo za nas!
Neka cuje se ovde zauvek
Pacijenata radosni glas!

Pravi majstori svakoga dela
Nam pomazu i danju i nocu,
Razni ljudi od grada i sela
Ovde slobodno mogu da dodju!