Вiолончелi з вдаваних свiтiв

Фиолетта
Твої  розмови  похвилинні,
Мої  не  сказані  слова,
Відірвані  склади,
і  вже  нова  доба
Над  містом  лине,
На  завтра  розкладу  немає  ,
І  їдуть  в  парк  усі  трамваї.

На  пам"ять  не  зав"яжу  вузол,
Лишень  усмішки  порух,
Холодних  потиск  рук,
Я  потім  ще  згадаю
 нашу  музику,
Віолончелі,  паузи,
Бемольну  ноту  СІ...
А  потім  на  столі 
не  склались  пазли.

Ось  приїхало  таксі
Дивлюсь  на  чорне  небо,
Не  знаю,  хто  його  тримає?
Вже  трьох  китів  немає,
І  повертати  їх  не  треба,
Ти,  я  і  наше  "МИ"
У  вдавані  світи  пішли.
Віолончелі...