Серце догори дригом

Лена Березан
Ти маєш мені повірити - ненадійно дивитись у виклики
Майже досить хвилюючих хвиль неймовірних твоїх почуттів
Нестача легкого кисню та затримка у серці зависла
Легкий сморід твоїх шкарпеток десь нагадує мені про тебе
Через пару годин уже ранок, незважаючи на твій онлайн
Не тримай мене більше нітрохи,я не зможу,забудь - я твоя
Більше сонця, немов зараз літо, а чи й осінь, без суті напевне..
Зачекай ти на мене хоч трохи, в заметіль: парасолька і шорти
Так безглуздо, на жаль. Недаремне ми дивились в вікно на літаючий сніг..






27.08.10