Доля...

Валерия Зенинец
;Ти не лукавила зі мною,
Ти на стежину відвела.
Й була на шляху вірною сестрою
ти поруч завжди,ти,була!

Бо ти казала,що навчуся
я бути сильно;ю,як ти.
Та я тепер лише молюся
щоб стежку правди віднайти.


Та ти збрехала,я - зламалась!
Я є не сильна,я - слабка
А я на тебе сподівалась,
та виявилась,доле,ти гірка!!!

Бо ти зі мною довго гралась...
і дух мій болем провіряла,
із радості в печаль підкралась
довіру в мене ти украла.

Та я прорвусь.Молюся Богу.
Бо я піднімусь і піду.
Прошу лиш в тебе допомоги:
" Де шлях я праведний знайду?"