***

Неангелочек
     Від одного твого погляду затамовую від хвилювання подих. Час, який проводжу з тобою, тече, неначе гірська річка. Твої поцілунки переносять у світ таїнств, у казковий чарівний світ, де є тільки ми удвох. Твої слова змушують поринути у світ незбагненного і дивовижного. Твій дотик пробуджує метеликів, які своїми крильцями утворюють ураган... Дивлячись на тебе, просто неможливо не посміхнутись... Так хочеться ще хоч раз тебе ніжно обійняти, солодко поцілувати, і прошептати на вухо: "Дякую тобі за те, що ти є"... І так хочеться , щоб ти завжди пам'ятав, що я тебе Л.... forever =)




     От одного твоего взгляда задерживаю от волнения дыхание. Время, которое провожу с тобой, течет, как горная река. Твои поцелуи переносят в мир таинств, в сказочный волшебный мир, где есть только ты и я. Твои слова заставляют погрузиться в мир непостижимого и удивительного. Твое прикосновение пробуждает бабочек, которые своими крыльцами раздмухивают ураган... Глядя на тебя, просто невозможно не улыбнуться... Так хочется еще хоть раз нежно тебя обнять, сладко поцеловать, и прошептать на ухо: "Благодарю тебя за то, что ты есть". И так хочется, чтоб ты всегда помнил, что я тебя Л.... forever =)