***

Егор Шнайдер
Самотність бере гору
Амбіції зникають
Ласки жіночіх втіх
Огиду визивають
За крок від самогубства
Лиш страх життя рятує
А на душі скиталій
Вогонь та лють панує
Все, жити сил немає
І страх вже не врятує
Самотність взяла гору
Зі смертю десь лікує…