Не догнать

Наталья Довженко
не до люблено      
не испито      
улетело            
не догнать   

не построено
не прожито
опустело
не пенять

напряжение
жизнь задержит
добивайся
испытай

притяжение
не удержит
отрывайся
улетай
08.09.2010