Сумно на украинском

Завоюра Андрей
Сумно мені,коли вітер не віє,
Сумно мені,коли немає дощу,
Сумно мені,коли сонце не гріє,
Сумно що ніч,ховає зірку мою,
Сумно коли та,що коханням зветься,
Не більше як хвилі наших думок,
І кожен раз,про себе,минеться,
І кожен раз ковтаєшь гачок...