На п, ятому поверсi, з вiкнами на супермаркет

Фиолетта
Настирливо- сливове
Фіолетно -плинне
Суглинисто -липке
Гливке і мильне
Тепло лилось
Патьоками по спинах
Неспинно субфібрильно
І пролонговано-кисільно

На шибі танцювально
Виробляли па
Пасадоблю
бліки
Тремтячі неону
Світло ловило
На вилицях лиць
Блимали блідо
Болемійно
наступом
Звойованим 
сплетінням тіл
Геномів
Двох гомосапієнсів
На п’ятому поверсі
З вікнами на
Супермаркет.