Скрипкове

Фиолетта
Гіпнотично  тобі  піддаюся,
Патетично  звучу  у  тобі,
Симфонічно  тобою  проллюся,
Розчинись  ораторно  в  мені.

Зазвучали  мінорні  бемолі,
Зупинила  їх  пауза  враз,
Тіло  скрипки  аж  плаче  од  болю,
А  скрипаль  впав  неначе  у  транс.

Замажорило  і  закрутило,
Алегретто,  адажіо,  престо,
Засонатило,  заворожило,
І  на  хвилях  октав  понесло.