Лейля

Рустем Али Бекиров
Лейля деген адын вар.
Лейля деген чечек вар.
Лейля деген гузель вар.
Лейля деген сес вар.

Сени корьдюм, сени севдим.
Сени авгъа алып кеттим,
Сени ташламам ич бир якъкъа,
Сеннен олерим бир куньде.

Лейлям меним ич ташлама,
Мени севип къувандырып юр,
Лейлям меним къорчала,
Менде сени бакъкрым бутюн омюр.