Якщо я заберуся... укр

Константин Куликовъ
***
Якщо я заберуся,
Ти не шкодуватимеш.
Бо стану Прохачем Абияким,
Чи то Бомжем Зачуханим.
Доки в мене буде доладним одяг,
Доки в мене буде привітна постава,
Доки в мене буде наснаги рухатись,
Подорожуватиму по Неньці Україні
Від міста до міста,
На сході розмовляючи українською,
На заході – російською.
Кожен патріот зволить набгати мені пику.
Дехто забажає викрасти мене,
Щоб потому розпанахати на органи.
Але я швидко стану
Торботрясом Пересічним,
Чи то Бомжем Зачуханим.
Десь у теплотрасі тихесенько
Буду віддавати Богові душу,
Якщо я піду.
Але ти мене ніколи не проженеш.