Я Вкраiнi не зраджу нiколи

Петро Керанчук
Дарував мені Бог Україну,
Край калини в піснях солов'я.
Прославляв він мою Батьківщину,
Колискову, як мати співав.

Приспів:
Батьківщино,  моя  Батьківщино,
Краю рідний Карпат і  Дніпра.
Тебе світ називає – Вкраїна,
А для мене ти Ненька моя!

Крізь літа соловейко співає,
Шлях в заморських країнах проліг.
Батьківщину одну лише знаю,
Де калиновий цвіт – оберіг.

Не благав хреста легкого долі,
Із Дніпра джерело сили б’є.   
Я Вкраїні не зраджу ніколи,
Щастя  Неньки - то щастя моє.

Приспів:
Батьківщино,  моя  Батьківщино,
Рідний краю Карпат і  Дніпра.
Тебе світ називає – Вкраїна,
А для мене ти Ненька моя!
Тебе світ називає – Вкраїна,
А для мене кохана моя.