Ораза байрам

Рустем Али Бекиров
Бугунь байрам, бугунь шенълик,
Толу олсун къазанлар,
Ич бир вакъыт кетмесин къуванч,
Эвлеринизден кетмесин бол - берекетлик, арекетлик, савлукъ ве медениет.
Эр даима къавий олсун муабетлик,
Ашларыныз даима олсун,
Аллах тааля къорчаласын,
Ишинизде енгиллик, аиленизде перверлик.
Дженнет олсун эр шийиниз.