Танець душi

Наталия Федоришин
Я буду особлива для тебе,
Я буду особлива твоя.
Я зірочку дістану із неба
І подарую нове життя.

Я буду непокірна й смілива
І легко кину виклик тобі,
Усмішка на обличчі грайлива
І полум'я палає в душі.

Ми будемо крутитися в танці,
Неначе все навколо міраж.
Торкнуться твоїх губ мої пальці...
Тапер в нас необмежений час!

Я гляну зачаровано в небо
І мрію загадаю одну:
"Щоб бути лиш завжди біля тебе",
Й спокійно у обіймах засну.

Хай заздрять нам усі люди світу,
Але я маю ціль і мету,
Я люблю сонце, море і квіти,
І знаю я для чого живу!

Як пишеться у різних романах:
"Кохання їхнє було святим..."
Обійму я тебе вранці-рано
Й підтверджу це цілунком одним...

9.09.2010 19:00