Сонечко

Надежда Погребняк
Сонечко втомилося,
За гору скотилося
До рідної хатки
Там лягає спатки.
Люлі, люлі, соні,
Сплеснуло в долоні,
Щоби гарно спало
І раненько встало.
Діткам засвітило,
Всіх їх розбудило,
Щоб умили личко,
Взули черевички,
Одягнули піджачок
І побігли в дитсадок.