Вв йти у тебе, - наче море...

Александр Приймак 1
Ввійти у тебе, -
              наче море,
себе забувши,
                наче чапля,
Текти солоно, мовби горе,
Чаровано завмерти – в краплі;

В трояндах ніжитись зоревих,
В лілеях місяця зійтися,
Гребти удвох, зробить перерву
І дивуватись світлу тиші…

Зануритись – одне в одному,
І чаклувати, мов дельіфіни,
Так переплутавши долоні,
Мов пелюстки, в легкім сп'янінні…