slavish poetry part 1

Чурикова Катя
больовий шок - побачити тебе
ти мій підступний ворог
герой моїх нездійснених бажань
ти завжди поруч
і так буквально
що я за рік не спромоглась
пірнути в синь очей твоїх
моя ти мріє
про те що подаруеш мені біль
я тільки мрію
я хочу танути як карамель
чи зморшкою від посмішки з`являтись
на обличчі твому
моя любове
любити тебе то мабуть є божа кара
а не любити - один з страшних гріхів
я все не можу потяг свій владнати
до тебе, надлюдина всіх світів
біжи від мене милий
треба!
твій біг то є одна моя печаль
біжи скоріш
щоб я не мала змоги жити
а як залишишся то вмру в твоїх очах