Наче вiн не маe бажань

Малышка Дашики
Я абсолютно не розумію його,
Наче він не має бажань.
Це просто дивно для мозга мого,
Сміливо не видно моїх спонукань.

На дворі мляво виднілась весна,
Тільки холод рятує від суму.
Сніжна лавина так блискавично рясна,
Не вистачає шаленого буму.

Думками від тебе серцем тлію,
Вже давно наплювати на гордість,
Бути з тобою нестерпно мрію.

Та чи сказати тобі зумію?
Можливо спитаєш, навіщо мені.
Просто коханням болію.