В раю лавандовiм

Игорь Грей Балацкий
У сивих горах, які зараз сплять під снігом білим
І  згадують  лавандовий  нектар  липневий,
Зустрінемось з тобою теплим літом –
Лише на мить, що буде варта
Вічності для нас,
Кохана...

*
«Стежина долі»