Якщо я заховаюся вiд тебе... укр

Константин Куликовъ
***
Якщо я заховаюся від тебе
У старезні фотокарточки
Шістдесятих років минулого сторіччя,
Якщо лопотатиму чужими плівками
Допотопного магнітофону та
Архаїчними словесами приблудної цивілізації,
То все одне, за будь яких ситуацій,
Відшукаєш мене.
Знімеш з мене окуляри з риб’ячих міхурів,
Наділиш бритвою для гоління,
Наповниш купіль з прянощами,
А потім, коли обкисну,
Охайного та духмяного,
Відішлеш на скотомогильник.
Ти завжди велась зі мною як з твариною.