СУМ

Николай Калита
     ОСІННІЙ СУМ
Ходить осінь по землі,
Жовтий лист збирає для букету,
Може вже в останній раз тобі,
Грає музика осіннього сонету.
Мила осінь, не жури, не лий дощем,
Не буди-прошу, в моєму серці щем.
Краще сонцем бабиним зігрій,
Хай душа моя порине у країну мрій.
Чи спали, своїм святим вогнем,
Забери, забери мене у вирій,
Золотим  конем.